«1...6970717273...84»

Felhasználó
8 éve
Hagyd Szabi ,van náluk egy Elit vezető ,sokat letehetett az asztalra :)
Veteran player since 2010.

Felhasználó
8 éve
Ti/te már megint itt?!!! ;D

Elit
8 éve
El lehet innen takarodni a jó kurva anyátokba, az egy szaros kis üzenet volt bazdmeg, nemhogy örülnél, hogy az a fasz Petya nemet mondott, azt hűséges az életképtelen szarkupac klánotokhoz, lehet visszatakarodni a szennyetekbe flamewarozni.

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által.


Felhasználó
8 éve
Briosképű stunt te kussolsz nem veled beszelunk.

Kung te meg mi a rákért mész el odáig hogy szándékosan nekünk tegyél be? Így jó ha van 3 aktív tagunk de ti azokra is pályáztok
adrenaline addict



Elit
8 éve
Petyát kurvára nem akarom ide, elhiheted, csak kíváncsi voltam, hogy van-e pofája tőletek kilépni, ahol még csak 1-2 napja van bent, de látom bazdmeg inkább elsírja magát nektek, ti meg jöttök ide kurválkodni, mint valami sírós kis 11 éves nyomorékok, meg mellesleg, ha utánajárnátok pár dolognak, mielőtt jártatjátok a pofátokat, akkor lehet kiderült volna, hogy petikét nem kívánja ide senki, mivel már volt róla szavazás.

Elit
8 éve
Le lehet állni idióták! Először is a kibaszott személyeskedést máris belehet fejezni. Másodszor az a legnagyobb gerinctelenség, ha valaki bárkit is kisajátít magának. Had legyen már az alanyok döntése az, hogy melyik klánba szeretne tovább tartózkodni. Mi csak egy lehetőséget kínáltunk, míg ti itt a lehető legnagyobb paraszt módon jöttök rinyálni a fórumra. Gondolkozzatok mielőtt cselekedtek! Szerencsétlenek.

Legutóbb szerkesztve Black által.

"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Elit
8 éve
Jha, és akit meg lehet vinni, azt viszik is. Petyáért meg ne sírjatok, adok neki pár hetet, és már nem lesz nálatok. ;)

Felhasználó
8 éve
Ha nem kívánja ide senki mi a farkamért küldözgetsz neki tgf elő leveleket?Teszteled hogy van e pofája kilépni? Milyen jogon és alapon bazmeg.Szerintem a suttyóságotokra teljes jogon ki lehetünk akadva.
adrenaline addict



Elit
8 éve
Suttyó a nénikéd, nekem Petyával volt egy megállapodásam, ő teljesen tudja mi az, miszerint nekem már RÉG törölnöm kellett volna az összes felhasználóját. Innentől kezdve, hogy jóarc voltam, és nem tettem, a minimum, hogy tesztelgetem.

Felhasználó
8 éve
Már bocs, de így is úgy is ki fog lépni 1-2 hét után Petya, az inaktívságra fogva.
«1...6970717273...84»